NLP praktičarski trening

Trening otkrivanja osobnog potencijala koji vas kroz devet modula uči strukturu uspjeha.

NLP praktičarski trening

Trening otkrivanja osobnog potencijala koji vas kroz devet modula uči strukturu uspjeha.

NLP Vam omogućuje da unaprijedite svoje komunikacijske vještine, povećate fleksibilnost u ponašanju i kontrolu nad svojim stanjima i odlukama, mijenjate neželjena ponašanja i reakcije, efikasno postavljate ciljeve i koristite sve svoje potencijale da biste ih ostvarili.

NLP Vam omogućuje da ubrzate svoju poslovnu i osobnu izvrsnost

Budite još bolji tamo gdje već jeste dobri i uključite područja u kojima biste željeli biti uspješni, no još se niste odvažili.

Na NLP treningu svaki je modul sadržajna cjelina

Tijekom treninga primjenjuju se metode ubrzanog učenja i moduli su koncipirani tako da naučeno odmah možete koristiti u svakodnevnom životu.

Važno je i razdoblje između modula

Intenzitet modula je takav da Vam omogućuje osmišljavanje strategije, iskustveno učenje i primjenu u svakodnevnom životu. Takav ritam održavanja treninga omogućuje veću razmjenu iskustva, stalno praćenje i povratnu informaciju trenera.

Da biste postali vješti u korištenju NLP-a najvažnije je da ga koristite

NLP trening obiluje praktičnim vježbama i omogućuje Vam da nove tehnike savladate brzo i jednostavno. Što više budete vježbali,  otkrit ćete da su tehnike NLP-a prirodne i s vremenom ih ni nećete doživljavati kao tehnike, nego kao standardno ponašanje.

Prijavi se na NLP praktičarski trening

4 + 4 =

raspored

Ostani potaknut

Prijavi se na naš newsletter i budi dio